Ervaringen

Jullie een heerlijke kraamweek geven, dat is wat ik graag doe.
Op deze pagina lees je hoe andere kersverse ouders mijn kraamzorg hebben ervaren.
Ik hoop dat ook jullie straks met veel plezier en warmte kunnen terugkijken op de kraamweek.
Laat je mij weten hoe jullie Kraamzorg Rianne hebben ervaren?

Olivia Mae

Rianne was echt een  deel van ons nieuwe gezin van 3. Heel flexibel in de tijden en kwam altijd op het goede moment. Tijdens de week hebben we ons altijd fijn gevoeld. Van passend advies tot persoonlijke gesprekken. Heel lief met onze lieve Olivia en op de goede momenten op de voorgrond. Voor de kraamvrouw werd ook goed gezorgd. Van kopjes thee tot fruithapjes en de schone was.
Heel veel geleerd en toch ook veel lol gehad ondanks de weinige uren slaap. We missen het uurtje slaap tussen de middag nog regelmatig. Heel blij met onze keuze en als er ooit nog een tweede mag komen weten we wie we moeten bellen. Bedankt lieve Rianne, je bent altijd welkom om nog eens op visite te komen

Rixt

In week 32 hadden we de intake gepland staan , en wat hadden we gelijk al een goeie klik met jou ! Ik kon niet wachten op het moment dat je bij ons komt kramen !
En toen was het zover ik mocht Rianne bellen om te vertellen dat wij trotse ouders waren geworden van onze dochter Rixt !!
Onderweg van het ziekenhuis naar huis toe heb ik haar gelijk gebeld , ze zei ik pak m’n spullen en ik kom er gelijk aan !! 🥰
Het was zo fijn om Rianne in je buurt te hebben ze heeft zo goed voor mij , m’n vriend en Rixt gezorgd echt fantastisch.

Alles werd voor ons geregeld, van een schoon en op geruimd huis tot aan heerlijke ontbijtje en een lekkere lunch ! Ook had ze elke keer een heerlijk warm kruikje klaar gelegd in het wiegje van Rixt ! Ik heb deze week echt kunnen genieten , kunnen wennen aan ons nieuwe leven maar ook goed kunnen uit rusten na de bevalling !
Maar dan is het moment daar na een week kramen is dan die laatste dag toch echt aangebroken 😢 en zeker ik heb de tranen weg moeten vegen , zoo bijzonder hoe je zo’n mooie band met iemand op kan bouwen in één week !

Lieve Rianne nogmaals bedankt voor deze fantastische week ! Ik wens jou heel veel succes en geluk toe in de toekomst !!

Liefs Jan, Fennie & Rixt

Yme-Jinse

De eerste dag dat Rianne en ik elkaar ontmoeten, hadden we vanaf minuut één een goede klik! Het voelde vertrouwd.
Rianne zorgde ontzettend goed voor mij maar ook voor onze zoontjes en mijn man! Ons oudste zoon van 2,5 vroeg elke morgen; Rianne?? Hij was helemaal gek op Rianne, en niet alleen hij maar wij ook. Rianne is een echte doorpakker, de wc,douche, slaapkamer,woonkamer waren elke dag spik en span , er werd geen kamertje overgeslagen. Ook zorgde ze dat er ontbijt, lunch en avondeten klaar stond en de zorg voor Yme en de rest van het gezin werd met heel veel liefde gedaan!
Rianne laat je jezelf zijn, maar geeft ook goeie adviezen wat ik heel fijn vondt.

Als ik terug denk aan de kraamweek, wordt ik best emotioneel..Rianne werd/wordt echt gemist, ze was in die week echt een stukje van ons gezin..

Leave Rianne, nogmaals dank!
Heel veel succes!

Leafs,
Lieuwe, Symkje, Thys-Hidde en Yme-Jinse

Ylse

Lieve Rianne,
Wat een prachtige kraamweek hebben wij mogen beleven met jou als onze kraamverzorgster. Ondanks dat je nog jong bent en net klaar bent met de opleiding weet je heel goed wat je voor de ouders & de baby wilt betekenen. Ook als dit betekend dat je soms écht even op je strepen staat dat de kersverse moeder écht even moet rusten en alles los moet laten. ☺️ Je bent een kraamverzorgster met veel geduld, je neemt de tijd voor vragen & ook als dat betekend dat je iets 2 keer moet uitleggen. Onwijs bedankt, wij wensen jou heeel veel succes met je verdere carrière! Liefs van ons. 💕

Pieter Riemer

Wij hebben Rianne ervaren als een zeer professionele kraamhulp. Dankzij haar hebben wij een fantastische kraamweek gehad! Rianne heeft ons veel (alles, haha!) geleerd en kon antwoord geven op alle vragen die wij hadden.

Ontzettend bedankt voor jouw flexibiliteit, zorgzaamheid en betrokkenheid.

 

 

Finn

Lieve Rianne,

Je kwam bij ons kramen bij de geboorte van onze derde gup Finn. Bij onze intake luisterde je goed wat onze wensen waren.
Toen Finn er dan eindelijk was, was je een fijne en rustige rots voor ons gezin. En voor onze Mick was het liefde op het eerste gezicht😙.
We hebben dankzij jou een heerlijke, zorgeloze kraamweek gehad. Bedankt!
We gaan je missen!


Dikke knuffels!!!
Roald, Jelena, Mila Mae, Mick en Finn

Renée

Lieve Rianne,

Wat ben jij een geweldige kraamverzorgster. Vanaf dag 1 voelde het heel vertrouwd. Elke dag keken we er weer naar uit dat je kwam. Wat heb je goed op mij gepast na mijn keizersnee en wat heb je Renée goed verzorgd. Mijn partner Tim voelde zich ook helemaal op zijn gemak met jou in ons huis. We missen je nu wel, maar het gaat heel goed met ons. Jij gaat vele gezinnen ontzettend blij maken wanneer je hun kraamweek gaat verzorgen.

Veel liefs van ons..
Tim, Tatiana & Renée

Stefan

Volgens mij was je hier in het eerste gezin toen was je aan het stagelopen
Maar wat deed je het goed in ons grote gezin.
Wij vonden je echt geweldig wat een super mooie week hebben we gehad.

Anna

Lieve Rianne,

Wat was het fijn dat je bij ons kwam kramen. Het voelde meteen goed.

Je gaf de zorg die op dat moment nodig was voor mij en de baby. Ook het huishouden hadden we geen omkijken naar. Het avondeten zette je ook vast klaar. Heel erg fijn!

De kennis en ervaring die je hebt als jonge kraamverzorgster is ongelooflijk waardevol. Jij gaat nog heel veel gezinnen een mooie kraamtijd bezorgen!

Rianne, nogmaals bedankt dat je bij ons kwam kramen!

Groetjes,
Berend, Eveline, Ruben en Anna

Jannie

Rianne is een geweldige kraamhulp. We hebben een mooie en gezellige week gehad. Ze heeft ons goed geholpen en geeft goed advies.